Nazaj na seznam

Oglas: od 1131

Večji kompleksi poslovni prostor, Komenda

Osnovni podatki

transakcija: prodaja
šifra oglasa: PP01188MP
vrsta objekta: poslovni prostor
tip: večji kompleksi
regija: Osrednjeslovenska
lokacija: Komenda
področje podrobno: Komenda
leto izgradnje: 2022
velikost: 1.734,00 m²
parcela: 2.500,00 m²

opis

 

Posredujemo pri prodaji nedokončanega poslovnega objekta  tlorisne površine 34 x 18,53 m2, na parceli v izmeri 2.500 m2, s pridobljenim pravnomočnim gradbenim dovoljenjem za rekonstrukcijo in dozidavo in plačanim komunalnim prispevkom. Dogradi se lahko prizidek - objekt v treh etažah, tako da bo skupna bruto tlorisna površina stavbe 3.487 m2.

Cena 3.500.000,00 + DDV. Prevzem možen takoj.

OSNOVNE ZNAČILNOSTI

Večnamenski poslovni kompleks v poslovni coni Komenda (Pritličje / 1. nadstropje / 2. nadstropje, l. 2022)

Bruto površina obstoječega objekta je 1.734 m2. Objekt je zgrajen do III. podaljšane gradbene faze, možnost finalizacije in razporeditve prostorov po željah kupca. Ima prostore namenjene proizvodnji, skladiščenju in poslovni ter pisarniški dejavnosti.

RAZPOREDITEV PROSTOROV

Objekt ima tri etaže, vse so samostojne, možno jih je oddati ločeno v najem.

Pritličje obsega cca. 600 m2 površine, višine 4,3 m, v naravi kot skladišče s svojim vhodom z dvižnimi vrati, strojnico, sprejemnico in sanitarijami.

Prvo in drugo nadstropje: cca. 500 m2 površine na vsako nadstropje, višine 2,9 m. Prostora sta trenutno prazna, izredno svetla z okni čez vse stene in lepimi odprtimi pogledi na Kamniško Savinjske Alpe. Prostori se lahko po želji kupca uporabijo za poslovno dejavnost ali kot pisarne. Možna je izdelava balkona na nadstrešku v prvem nadstropju. V drugem nadstropju je izveden del s panoramskim oknom, namenjen  za reprezentančno sobo, jedilnico ali predavalnico.

OPREMA IN MATERIALI

V osnovi je objekt narejen z železno konstrukcijo ter betonskim jedrom. V objektu je ogrevanje in hlajenje izvedeno s stropnimi paneli ter prezračevanjem preko klimata,  ogrevanje je s toplotno črpalko voda/voda. Do objekta je speljan plin. V vsakem nadstropju je nameščeno tudi dvigalo, stopnišče in sanitarije.

Objekt se prodaja skupaj z opremo (vgrajeno in skladiščeno) za gretje, hlajenje in prezračevanje (klimat, toplotna črpalka in klima naprava, stropni paneli za gretje in hlajenje ter linijski difuzorji za prezračevanje) ter lučmi.

INFRASTRUKTURA

Poslovni prostori se nahajajo v poslovni coni Komenda. Letališče je oddaljeno 10 min, avtocesta 5 min.

Objekt leži ob glavni prometni cesti, v osrčju poslovne cone, dostopno vsem vozilom in na vidnem mestu. Parkiranje je možno pred stavbo. Prodajalec nudi možnost najema dodatnih parkirišč na sosednji, lastniški parceli.

 

Vabljeni na ogled po predhodnem dogovoru.

 

 

 

 

Cena: 3.500.000 €

Kontaktni podatki

Maja Pušnik
GSM:
+386 40 472 711

Kontaktni obrazec

Podobne nepremičnine

Poslovni prostor večji kompleksi

Osrednjeslovenska, Komenda

  • prodaja
  • 3.500.000 €
  • 2.950 m²
  • leto izgradnje: 2023

Poslovni prostor večji kompleksi

Osrednjeslovenska, Komenda

  • prodaja
  • 3.500.000 €
  • 1.734 m²
  • leto izgradnje: 2022