Nazaj na seznam

Oglas: od 726

Dvosobno stanovanje, Šiška

Osnovni podatki

transakcija: prodaja
šifra oglasa: PS01158MP
vrsta objekta: stanovanje
tip: dvosobno
regija: Ljubljana
lokacija: Šiška
področje podrobno: Šiška
leto izgradnje: 1968
leto prenove: 2020
nadstropje: 1.
velikost: 62,40 m²
energetski razred: E (105-150 kWh/m²a)

opis

Posredujemo pri prodaji v celoti prenovljenega 2 sobnega stanovanja ob Celovški cesti, v bližini nakupovalnega centra Aleja.

Stanovanje se nahaja v prvem nadstropju urejenega bloka z dvigalom, umeščenega v zeleno parkovno okolje z zadostnim številom parkirnih mest.

Stanovanje je zelo lepo, svetlo in je bilo prenovljeno v letu 2020 (celotna kopalnica in wc z instalacijami, tlaki-laminat v stanovanju, vsa oprema). Je moderno in okusno opremljeno. Vse vgradne omare (spalnica in predsoba), nova kuhinja Gorenje z vso belo tehniko (pečica, indukcijska plošča, pomivalni stroj, vgradni hladilnik z zamrzovalnim delom) lahko po dogovoru ostanejo v stanovanju. Nova so vhodna vrata s 5x varovalom in balkonska vrata, balkon je zaprt v celoti, z okni izdelanimi po meri.

Prostori so orientirani na vzhod. Bivalni prostori v neto izmeri 56,4 m2 sestojijo iz:

- hodnika z vgradnimi omarami,

- kopalnice s tuš kabino in ločenega wc ja,

- spalnice,

- prostorne dnevne sobe (katero se lahko tudi pregradi za spalno nišo),

- kuhinje z jedilnim delom.

Iz kuhinje je izhod na zastekljeni balkon (v izmeri 3 m2), ki nudi prijeten svetel kotiček za počitek ali delo in se lahko uporablja kot kabinet.

Pripada pa mu tudi klet v izmeri 3 m2.

Stanovanje je na odlični lokaciji, le nekaj minut vožnje oddaljeno od centra mesta, v okolici je vsa infrastuktura, nakupovalni centri, restavracije, šola, vrtec, knjižnica, zdravstveni dom, avtobusne linije, kolesarska steza do centra mesta. Pa tudi do Mosteca in Tivolija je le nekaj minut s kolesom, ali slabe pol ure hoje. Mestna obvoznica je oddaljena le nekaj 100 metrov.

Fiksni mesečni stroški so poleti do cca 180 eur, pozimi pa do cca 250 eur, ogrevanje je na centralno kurjavo in se plačuje po porabi, prav tako se po porabi plačuje tudi voda in elektrika. V stanovanju je optika. Blok ima upravnika in je redno vzdrževan.

Stanovanje je brez bremen, vpis v zemljiško knjigo je urejen. Pogoj prodajalca je da kupec plača davek na promet nepremičnin v višini 2% od pogodbene vrednosti nepremičnine.

Nakup je redka priložnost, saj je bilo stanovanje pred kratkim v celoti prenovljeno in je idealno za par ali za družino z enim otrokom. Nudi ugodje in varnost bližine izobraževalnih ustanov, igrišč, zelenih površin, trgovin, ter bližino centra Ljubljane z odlično prometno povezavo, hkrati pa hiter dostop do obvoznice in avtocestnih povezav do drugih krajev po Sloveniji. Lahko pa je tudi odlična priložnost kot investicija za oddajanje v najem.

Za ogled pokličite 040 472 711.

Cena: 245.000 €

Kontaktni podatki

Maja Pušnik
GSM:
+386 40 472 711

Kontaktni obrazec

Podobne nepremičnine

Stanovanje trisobno

Ljubljana, Šiška

  • prodaja
  • 260.000 €
  • 77 m²
  • leto prenove: 2019

Stanovanje dvosobno

Ljubljana, Šiška

  • prodaja
  • 245.000 €
  • 62 m²
  • leto prenove: 2020