Nazaj na seznam

Oglas: od 128

Prostor za storitve poslovni prostor, Bežigrad

Osnovni podatki

transakcija: prodaja
šifra oglasa: PP01174MP
vrsta objekta: poslovni prostor
tip: prostor za storitve
regija: Ljubljana
lokacija: Bežigrad
področje podrobno: Bežigrad
leto izgradnje: 1996
nadstropje: pritličje
velikost: 28,30 m²
energetski razred: D (60-105 kWh/m²a)

opis

Posredujemo pri prodaji unikatnega, ekskluzivno opremljenega lokala, v poslovni stavbi Bežigrajski Dvor v Ljubljani. Stavba je znana in obiskana, saj so v njen pomembne institucije: Komisija za preprečevanje korupcije RS, Varuh človekovih pravic RS, Ministrstvo za okolje in prostor, Notarka dr. Alenka Berger Škrk, Krka d.d.,Merkur zavarovalnica, Zavarovalnica Generali,... in ki ima 24 urno fizično varovanje.

Poslovnemu prostoru pripada tudi parkirno mesto v izmeri 13,3 m2 v 2 kleti garaže poslovne stolpnice, do katerega  je dostop skozi dvojna varovana vrata.

Poslovni prostor se nahaja v pritličju ob glavnem vhodu v stavbo in ima dva steklena vhoda, enega z ulice in enega skozi glavni vhod pri vratarju. Ima pet velikih oken, ki gledajo na Dunajsko cesto.

Prostor je premišljeno, unikatno in kakovostno opremljen. Strop je izdelan iz lesenih pregrad in pergamenta ter ima dvojno osvetlitev: linijo reflektorjev ter zastrto svetlobo skozi pergament. Glavna stena prostora je obložena z zelenim brazilskim granitom. Na tleh je parket iz izjemno trdega eksotičenega lesa iz Filipinov. Pod okni so pod granitno polico in za ročno izdelanimi zastirki skriti radiatorji. Prostor ima svoj glasbeni stolp s štirimi  zvočniki skritimi v stropu.

V prostoru je umetniško, unikatno pohištvo: pisalna miza iz upognjenega lesa različnih dreves, bogat oblazinjen stol ter po meri narejena omara s policami, ki lahko po želji ostanejo v prostoru.

Zunaj je že pripravljen nosilec za predstavitveno tablo in dva reflektorja usmerjena v okna prostora.

Sanitarije so v souporabi z recepcijo. Ker v prostoru ni vode, zato ni primeren za frizerski, kozmetični ali maserski salon in ne za gostinski lokal.

To je prostor, ki ga je lahko najti, saj je viden iz ene glavnih mestih vpadnic: Dunajske ceste. Primeren je za prodajo izdelkov ali storitev, ki potrebujejo direkten, enostaven dostop, vidnost z glavne ulice, urejen ambient in stalno varovanje (npr. odvetniška pisarna, zavarovalnica, mobilni operater, turistična agencija, računovodstvo, zlatarna, urarna, psiholog, psihoterapevt, bioenergetik,...).

Pogoj za nakup je, da kupec povrne prodajalcu polovico stroškov priprave prodajne pogodbe, primopredaje in posredovanja v višini 2% vrednosti nepremičnine+DDV.

Vljudno vabljeni na ogled.

 

Cena: 129.000 €

Kontaktni podatki

Maja Pušnik
GSM:
+386 40 472 711

Kontaktni obrazec

Podobne nepremičnine

Poslovni prostor prostor za storitve

Ljubljana, Bežigrad

 • prodaja
 • 129.000 €
 • 28 m²
 • leto izgradnje: 1996

Hiša samostojna

Ljubljana, Šiška

 • prodaja
 • 880.000 €
 • 289 m²
 • leto izgradnje: 2018

Hiša samostojna

Savinjska, Celje

 • prodaja
 • 1.090.000 €
 • 524 m²
 • leto prenove: 2013