Nazaj na seznam

Oglas: od 711

Dvoinpolsobno stanovanje, Tacen

Osnovni podatki

transakcija: prodaja
šifra oglasa: PS01073MP
vrsta objekta: stanovanje
tip: dvoinpolsobno
regija: Ljubljana
lokacija: Tacen
področje podrobno: Šiška
leto izgradnje: 2017
nadstropje: 2.
velikost: 101,20 m²
energetski razred: C (35-60 kWh/m²a)

penthouse

opis

Želite živeti v luksuznem, po meri opremljenem stanovanju  v novi, mirni, urejeni, nadstandardni soseski osmih štiristanovanjskih vil v neposredni bližini Šmarne gore, Tacenskih brzic in Kranjske obvoznice? Potem je to edinstvena priložnost za vas.

Prodamo opremljeno dvoinpolsobno penthouse stanovanje, s sodobnim, estetskim in racionalnim tlorisom in prostorno teraso, od koder se razprostirajo čudoviti razgledi na sosesko in okolico. Stanovanje se nahaja v eni izmed osmih arhitekturno dovršenih vil, ki tvorijo edinstveno, zračno, urejeno in zeleno sosesko Osmica.

Razporeditev prostorov:

bivalni prostor je oblikovan odprto - kuhinja, jedilnica in dnevna soba so prostran in enoten prostor z velikimi steklenimi površinami, ki se odpira na teraso na kateri je postavljena senčna pergola. Stanovanje ima še spalnico, kabinet in predprostor. Iz dnevnega prostora je izhod še na strešno teraso, katere del v izmeri 31,7 m2 pripada stanovanju in iz katere je čudovit razgled na vso okolico. Lastniška shramba se nahaja v kleti vile, vrtna lopa/kolesarnica pa na lastniškem zemljišču pred vilo.

Skupna površina stanovanja meri 101,2 m2, od tega je notranje bivalne površine 48,6 m2, terasa meri 45 m2, shramba pa 7,6 m2.

Tehnična oprema:

stanovanje ima talno gretje, Lunos sistem prezračevanja z rekuperacijo, alarmni sistem, pametne inštalacije, klimatsko napravo v vsaki sobi, senčilne roloje na električni pomik, vrhunska troslojna aluminijasta okna, protivlomna vrata. Talna obloga v vseh prostorih je granitogrez. Stanovanje je v celoti opremljeno s pohištvom izdelanim po meri ter z vsemi gospodinjskimi aparati.

Parkirno mesto:

stanovanju pripada eno pokrito parkirno mesto v izmeri 13 m2 z nadstreškom in električnim priključkom ter zemljišče pred vilo v izmeri 21 m2, z vrtnim umivalnikom, elektriko in vrtno lopo/kolesarnico.

Infrastruktura:

v neposredni bližini je vsa za udobno bivanje potrebna infrastruktura (postaja LPP, trgovine, pošta, banka, bankomat, vrtec, šola, gostinski lokali).

Soseska je umeščena v okolje, ki ponuja nešteto možnosti za rekreacijo (največja  telovadnica v Ljubljani,  pohodne poti na Šmarno goro in ob Savi, Tacenske brzice ...)

V ceni je vštet DDV (9,5%)

 

Kontakt: Maja Pušnik (040 472 711).

 

Cena: 383.250 €

Kontaktni podatki

Maja Pušnik
GSM:
+386 40 472 711

Kontaktni obrazec

Podobne nepremičnine

Stanovanje petsobno

Ljubljana, Vič Rudnik

 • prodaja
 • 396.525 €
 • 131 m²
 • leto izgradnje: 2021

Stanovanje petsobno

Ljubljana, Vič Rudnik

 • prodaja
 • 399.025 €
 • 131 m²
 • leto izgradnje: 2021

Stanovanje dvoinpolsobno

Ljubljana, Šiška

 • prodaja
 • 383.250 €
 • 101 m²
 • leto izgradnje: 2017