Nazaj na seznam

Oglas: od 1067

Dvosobno stanovanje, Center

Osnovni podatki

transakcija: prodaja
šifra oglasa: PS01193MP
vrsta objekta: stanovanje
tip: dvosobno
regija: Ljubljana
lokacija: Center
področje podrobno: Ljubljana center
leto izgradnje: 1965
leto prenove: 2002
nadstropje: 5.
velikost: 64,30 m²
energetski razred: C (35-60 kWh/m²a)

opis

Posredujemo pri prodaji stanovanja na zelo zaželeni lokaciji v samem središču mesta, v stavbi v soseski Ferantov vrt, priznanega arhitekta Edvarda Ravnikarja, učenca arhitekta Jožeta Plečnika.

Stavba se nahaja nad nekdanjim rimskim forumom in pomeni mešanico moderne in klasične arhitekture z več razgibanimi objekti, opečno fasado in notranjim prehodnim vrtom/atrijem.  Nakup stanovanja je redka priložnost za zahtevne kupce, ki cenijo izjemno lokacijo zaradi bližine vseh kulturnih ustanov (Cankarjevega doma, Drame, Križank), bližine Kongresnega trga in nabrežji ob Ljubljanici, z utripom starega mestnega jedra. Ter vse infrastrukture, šole, vrtca, trgovin, restavracij, lekarn, avtobusnih povezav. Zaradi bližine Tivolija in Grajskega griča pa nudi tudi številne možnosti rekreacije in sprehodov v naravi.

Stanovanje se nahaja v petem od sedmih nadstropij, stavba ima dvigalo. Zaradi velikih oken, ki se raztezajo čez celo dolžino bivalnih prostorov in gledajo na S stran, je zelo svetlo in zračno.

Stanovanje meri 60,30m² neto stanovanjske površine in mu pripada klet v izmeri 4 m² (skupaj bruto 64,30m²).

Obsega:

- vstopni hodnik,

- odprt dnevno bivalni prostor z delno predeljenim kuhinjskim delom,

- spalnico,

- garderobni prostor, kjer je prehod v kopalnico,

- kopalnico.

V stanovanju so bila leta 2002 zamenjane inštalacije, okna, radiatorji, tlaki, kopalnica in kuhinja. Stanovanje je, razen kuhinje, omare v garderobnem prostoru in kopalnice, neopremljeno. 

Dostop v stavbo je iz notranjega atrija in pritličja, ter iz kletne etaže, kjer je urejen tudi dostop za avtomobile s kartico. Parkiranje pa je urejeno pred stavbo in okoli soseske z mestno letno dovolilnico.

Pogoj za sklenitev prodajne pogodbe je, da kupec prevzame del stroškov prodaje v višini 2 % od pogodbeno dogovorjene cene nepremičnine.

Vljudno vabljeni na ogled.

 

Cena: 335.000 €

Kontaktni podatki

Maja Pušnik
GSM:
+386 40 472 711

Kontaktni obrazec

Podobne nepremičnine

Stanovanje trisobno

Ljubljana, Ljubljana center

  • prodaja
  • 298.000 €
  • 69 m²
  • leto izgradnje: 1960

Stanovanje dvosobno

Ljubljana, Ljubljana center

  • prodaja
  • 335.000 €
  • 64 m²
  • leto prenove: 2002