Nazaj na seznam

Oglas: od 856

Samostojna hiša, Zgornje Gameljne

Osnovni podatki

transakcija: prodaja
šifra oglasa: PH01173MP
vrsta objekta: hiša
tip: samostojna
regija: Ljubljana
lokacija: Zgornje Gameljne
področje podrobno: Šiška
leto izgradnje: 2018
velikost: 289,00 m²
energetski razred: C (35-60 kWh/m²a)

opis

Posredujemo pri prodaji moderne, arhitekturno domiselne enodružinske vile v prelepem, mirnem zelenem okolju na obrobju Ljubljane.

Vila je zasnovana v treh etažah:

V prvi etaži, iz katere je iz vseh prostorov neposreden dostop na prostran raven vrt, se nahajata dve prostorni sobi (ena se trenutno uporablja kot fitnes), kopalnica s tušem, tehnični prostor s toplotno črpalko Daikin in rekuperatorjem ter dve shrambi. Spodnje prostore je mogoče uporabljati tudi za opravljanje dejavnosti oziroma delo od doma ali preurediti v ločeno stanovanje. Konstrukcija te etaže je armirano betonska.

V drugi etaži, do katere je dostop z mirne dovozne ceste do samostojnih hiš v novem naselju, je dnevno bivalni del, kjer se nahaja kuhinja z jedilnico in izhodom na veliko sončno teraso, dnevna soba in kopalnica. Iz predprostora je neposreden vhod v garažo, kjer je prostor za dva večja avtomobila.

V zgornji etaži pa je spalnica z garderobno sobo ter velika kopalnica in dve otroški sobi. Vse sobe imajo izhod na balkon, s prelepim razgledom na zelenje. Konstrukcija druge in tretje etaže je leseno-skeletna.

Celotna površina vile je 289,1 m2, od tega: 177,2 m2 bivalni prostor; 33,6 m2 garaža; 7,1 m2 shramba; 30,4 m2 klet; 29,8 m2 odprta terasa, 11 m2 tehnični prostor.

Vila ima vgrajeno stavbno pohištvo višjega cenovnega razreda: troslojna okna Mik Celje, vhodna vrata Pirnar, notranja vrata s skritimi vodili, steklene ograje na stopniščih, zunanje žaluzije na elektro pogon, sanitarna keramika Catalano, itd…). V spodnji etaži in v kopalnicah je po tleh položena keramika, v dnevnih in spalnih prostorih pa parket visoke kakovosti. Oprema in gospodinjski aparati v hiši so kakovostni in višjega cenovnega razreda.

Za prijetno bivanje poskrbi talno ogrevanje preko toplotne črpalke, ki je napeljano po celotni hiši. Prezračevanje pa je urejeno z rekuperacijskim sistemom. Za čisto vodo poskrbijo vodni filtri.

Vila se nahaja proti koncu urejenega naselja novejših samostojnih hiš, ki je zelo mirno ter ponuja veliko možnosti preživljanja prostega časa v naravi. Do Razglednega stolpa na Rašici je 45 minut peš, do Šmarne gore pa 1 ura. Hkrati pa nudi hiter dostop do gorenjske avtoceste in dobro povezavo s centrom Ljubljane. V bližini (2 minuti vožnje) je avtobusna postaja LPP linije 8, 21 in 1B, trgovina Mercator, otroško igrišče, najbližja Osnovna šola Šmartno je oddaljena 6 minut vožnje.

Nakup je izjemna priložnost za aktivno družino, ki ceni lepo arhitekturo in želi uživati prednosti življenja v mirnem okolju, le korak oddaljeno od mesta.

Pogoj za nakup: davek na promet nepremičnin plača kupec.

Ogledi so mogoči po predhodnem dogovoru.

Cena: 880.000 €

Kontaktni podatki

Maja Pušnik
GSM:
+386 40 472 711

Kontaktni obrazec

Podobne nepremičnine

Poslovni prostor prostor za storitve

Ljubljana, Bežigrad

  • prodaja
  • 129.000 €
  • 28 m²
  • leto izgradnje: 1996

Hiša samostojna

Ljubljana, Šiška

  • prodaja
  • 880.000 €
  • 289 m²
  • leto izgradnje: 2018