Nazaj na seznam

Oglas: od 726

Samostojna hiša, Sukošan

Osnovni podatki

transakcija: prodaja
šifra oglasa: PH01162MP
vrsta objekta: hiša
tip: samostojna
regija: Zadarska županija
lokacija: Sukošan
področje podrobno: Sukošan
leto izgradnje: 2001
velikost: 882,00 m²
parcela: 1.456,00 m²

opis

Posredujemo pri prodaji atraktivne, luksuzne vile v prvi vrsti ob morju, v mestu Sukošan, nasproti marine.

OPIS NEPREMIČNINE

Vila je zavidljive velikosti (21m x 14m), s tremi nadstropji (vsako po 294 m2 površine) in je atraktivno arhitekturno zasnovana, z dvema 4 sobnima stanovanjema in s prostornimi terasami, do katerih je dostop iz vsakega bivalnega prostora. Stoji na obsežnem, ravnem, ograjenem zemljišču, z asfaltnim dovozom, prostorom za parkiranje več vozil, ter  zelenim vrtom s cvetjem in sadnim drevjem.

V pritličju sta dve garaži in gospodarski prostori (kurilnica, shramba). V kleti je zaklonišče.

V prvem nadstropju je luksuzno, z vrhunskimi materiali opremljeno 4 sobno stanovanje s tremi spalnicami, jedilnico s kuhinjo, dnevnim prostorom z galerijo, dvema kopalnicama in ločenim wc jem, ter veliko teraso.

V drugem nadstropju je prav tako ekskluzivno opremljeno 4 sobno stanovanje, z dvema spalnicama in eno otroško sobo, jedilnico s kuhinjo, dnevnim prostorom, eno kopalnico in ločenim wc jem, iz vsake spalnice je dostop na teraso.

Na vrtu stoji še dodaten manjši pritlični počitniški objekt, ki obsega spalnico, dnevni prostor s kaminom, jedilnico, kopalnico in wc ter je namenjen turistićnemu oddajanju.  

OPREMLJENOST

Vsi prostori v vili in manjši hiši so kompletno opremljeni s pohištvom visoke kvalitete in cenovnega razreda, stopnišče je iz marmorja. Ogrevanje je preko toplotne črpalke/plinske peči. V vsakem prostoru je klima, TV s satelitskim sprejemom, wi-fi na nivoju celega objekta.

Poleg garaže v vili je na dvorišču pred objektom še več parkirnih mest. Tako osrednja vila kot tudi mali objekt sta samostojni uporabni enoti, ki lahko funkcionirata neodvisno ena od druge.

LOKACIJA

Lokacija je izjemna, saj se vila nahaja v prvi vrsti ob morju, hkrati pa je zraven vse infrastrukture. V bližini je Zadarsko letališče, ter hitri dostop do dobre avtocestne povezave do Slovenije (od Ljubljane do Sukošana je 3 in pol ure vožnje), ostalih delov Hrvaške in drugih evropskih držav. Neprecenljiva vrednost pa je neposredna bližina marine Sukošan, ki nudi najem plovil in takojšen dostop do prelepih otokov in nacionalnega parka Kornati.

Vilo bi zlahka  in z minimalnimi dodatnimi stroški preuredili v luksuzen manjši hotel za zahtevne goste in je zato izjemna priložnost za investicijo. Ponudba ekskluzivne nepremičnine na edinstveni lokaciji predstavlja enkratno priložnost na tržišču nepremičnin na področju Zadra.

Zavezanec za plačilo davka na promet nepremičnin na Hrvaškem je pridobitelj - kupec in sicer v višini 3% od pogodbene vrednosti nepremičnine.

Pogoj prodajalca je, da kupec prevzame del stroška prodaje v višini 2% + ddv, obračunano od pogodbene vrednosti nepremičnine.

Kontakt: 00386 40 472 711

Cena: 2.200.000 €

Kontaktni podatki

Maja Pušnik
GSM:
+386 40 472 711

Kontaktni obrazec

Podobne nepremičnine

Hiša drugo

Zadarska županija, Nin

 • prodaja
 • 880.000 €
 • 441 m²
 • leto izgradnje: 2000

Hiša samostojna

Zadarska županija, Zadar

 • prodaja
 • 1.040.000 €
 • 600 m²
 • leto izgradnje: 2008

Hiša drugo

Zadarska županija, Bibinje

 • prodaja
 • 680.000 €
 • 360 m²
 • leto prenove: 2019