MP NEPREMIČNINE v sodelovanju s CREDITBIT.ORG

USPOSABLJANJE ZA RAZUMEVANJE, NAKUP IN PRODAJO KRIPTOVALUT

Za kriptovalutami stoji tehnologija veriženja blokov

Program “Vstop v svet kriptovalut” obsega osnovno spoznavanje sveta kriptovalut, osnovno razumevanje tehnologije, ki kriptovalute omogoča, odpiranje vašega trgovalnega računa na borzi kriptovalut Bitstamp in še v eni ali dveh menjalnicah kriptovalut, odpiranje denarnice kriptovalut My Ether Wallet in usposabljanje za uporabo vseh teh računov.

Način dela: ena na ena

Naši strokovnjaki vas bodo individualno ali v manjših skupinah (na vašo željo lahko dva ali trije udeleženci) izobrazili in usposobili, da boste lahko sami nadaljevali spoznavanje sveta kriptovalut in opravljali naslednje transakcije: bančno nakazilo denarja na kriptoborzo, zamenjavo tega denarja za kriptovalute (nakup kriptovalut), prenos kriptovalut v denarnico, prenos kriptovalut med denarnicami, prenos kriptovalut v menjalnico, zamenjavo ene kriptovalute za drugo ter prodajo kriptovalut in prenos denarja s kriptoborze na vaš bančni račun.

Spoznali boste, kje lahko spremljate vrednost vaših kriptovalut, kje lahko spoznate možnosti sodelovanja v prvih ponudbah kovancev (ICO) in katere stvari morate nujno vedeti, preden se odločite za sodelovanje v kriptosvetu.

Pred srečanjem v živo vam bomo poslali gradivo, v katerem boste našli navodila in napotke za pripravo. Bolj ko se boste pripravili, bolj kakovostno bo lahko izobraževanje v živo. Zato nemudoma, ko prejmete gradivo, poglejte naslov “PRIPRAVA” in namenite pripravi ustrezno količino časa.

Na srečanju v živo, ki traja tri ure in je lahko pri nas ali po dogovoru in ob nadomestilu potnih stroškov predavatelja tudi pri vas, boste potrebovali osebni (prenosni) računalnik, dostop do interneta, skenirano prvo in zadnjo stran svoje osebne izkaznice (ločeno v dveh datotekah) ter skenirano potrdilo o stalnem prebivališču ali položnico za komunalne storitve, komunikacijske storitve oziroma bančni izpisek, iz katerih je razvidno vaše stalno prebivališče (ki mora biti identično tistemu na osebnem dokumentu). Navedene dokumente imejte s seboj tudi v originalu.

Če želite, si lahko pred izobraževanjem kupite varni ključ za vašo denarnico. Priporočamo Trezor (https://trezor.io), ki ga je mogoče dobiti tudi v Sloveniji. Aktivacijo in usposabljanje za uporabo Trezorja bomo opravili na izobraževanju.

CREDITBIT

V ceno izobraževanja je vključen tudi nakup kovancev Creditbit (CRB), preko katerih boste spoznali ustroj delovanja kovanca, transakcije z njim, uporabo decentralizirane aplikacije (DApp) in način, kako lahko kovanci prihajajo na trg (v primeru CRB je to zaklepanje za donos – CreditBOND). Na izobraževanju boste v svojo denarnico prejeli za 200 € kovancev CRB po tečaju, ki bo v času izobraževanja veljal v menjalnici Bittrex.

 

CENA PROGRAMA

Cena individualnega usposabljanja je 500 € + DDV (cena za dva udeleženca je 450 € + DDV na osebo, za tri udeležence pa 400 € + DDV na osebo) in zajema:

  • gradivo za pripravo na usposabljanje
  • individualno izvedbo programa na lokaciji MP Nepremičnine d.o.o., Stegne 3, Ljubljana
  • kovance Creditbit v vrednosti 200 € po tečaju, ki bo v času usposabljanja veljal v menjalnici Bittrex
  • elektronsko komunikacijo pred začetkom usposabljanja glede vsebine usposabljanja in priprave nanj (do trikrat na udeleženca po plačilu programa)
  • svetovanje preko glasovne komunikacije ali elektronske pošte glede vsebine usposabljanja (do štirikrat po 15 minut v roku 30 dni od usposabljanja).

Izpolnjene prijavnice sprejemamo na elektronski naslov bogdan.pusnik@icloud.com. O terminih izvedbe se dogovarjamo individualno glede na želje udeležencev.

 

Prijavnica

PRIJAVNICA / NAROČILNICA  za izobraževanje “Vstop v svet kriptovalut”

Prijavljam(o) se na izobraževanje “Vstop v svet kriptovalut”, ki zajema:

  • gradivo za pripravo na usposabljanje
  • individualno izvedbo programa na lokaciji MP Nepremičnine d.o.o., Stegne 3, Ljubljana
  • kovance Creditbit v vrednosti 200 € po tečaju, ki bo v času usposabljanja veljal v menjalnici Bittrex
  • elektronsko komunikacijo pred začetkom usposabljanja glede vsebine usposabljanja in priprave nanj (do trikrat na udeleženca po prejetem plačilu programa)
  • svetovanje preko glasovne komunikacije ali elektronske pošte glede vsebine usposabljanja (do štirikrat po 15 minut v roku 30 dni od usposabljanja).

 

Ime

Priimek

GSM

e-mail

izobrazba

1

 

 

 

 

 

2

 

 

 

 

 

3

 

 

 

 

 

Cena individualnega izobraževanja je 500 € + DDV (cena za dva udeleženca je 450 € + DDV na osebo in za tri udeležence 400 € + DDV na osebo).

Podatki za izstavitev predračuna:

Točen naziv plačnika:

 

Naslov:

 

Kontakt:

 

ID za DDV:

 

Plačilo izvršite na naš TRR številka SI56 3300 0000 4565 587 (Addiko Bank d.d.). Račun vam bomo izstavili po prejemu prijavnice in izvršenem plačilu.

S prijavo in posredovanjem osebnih podatkov potrjujete, da lahko družba MP Nepremičnine d.o.o. obdeluje in hrani vaše podatke v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in izjavljate, da so posredovani podatki resnični in točni.

Namen usposabljanja je, da se spoznate z infrastrukturo kriptovalut in vsebino delovanja tehnologije veriženja blokov (ne pa računalniške tehnologije, ki stoji za tem). Če se odločite investirati v kriptovalute, je ta odločitev povsem vaša in povsem vaše so tudi posledice takšne odločitve. Če vaše vlaganje v kriptovalute ne bo uspešno, za to niso in ne bodo odgovorni niti podjetje MP Nepremičnine d.o.o., niti izvajalec usposabljanja, niti katerakoli z njimi povezana oseba. Kovanci CRB, ki jih prejmete v okviru usposabljanja, so vključeni v ceno usposabljanja in so vaša last, zato lahko z njimi prosto razpolagate.

S podpisom in prijavo na usposabljanje potrjujete, da razumete in sprejemate zgoraj navedene pogoje in tveganja, ki so povezana s poslovanjem (predvsem, pa ne omejeno na spremembo vrednosti valut in varnostnimi tveganji) s kriptovalutami.

 

Kraj in datum: ___________________________________                                         Podpis 1: ______________________________

Podpis 2: ______________________________

Podpis 3: ______________________________

 

 

Izvajalec usposabljanja: MP Nepremičnine d.o.o., Stegne 3, 1000 Ljubljana, MŠ: 2320606000, ID za DDV: SI 57408777