Nazaj na seznam

Oglas: od 635

Apartma počitniški objekt, Ambrož pod Krvavcem

Osnovni podatki

transakcija: prodaja
šifra oglasa: PP01068MP
vrsta objekta: počitniški objekt
tip: apartma
regija: Gorenjska
lokacija: Ambrož pod Krvavcem
področje podrobno: Cerklje na Gorenjskem
leto izgradnje: 1988
leto prenove: 2005
velikost: 48,00 m²
datum vselitve: 2020-01-06
energetski razred: B2 (25-35 kWh/m²a)

opis

Na smučišču Krvavec, pri vznožju sedežnice Kriška planina, prodamo obnovljen in v celoti opremljen 2 in pol sobni apartma (48,2 m2 od tega 7 m2 balkona). Nahaja se v prvi etaži več apartmajskega objekta in je obrnjen na južno, sončno stran. Opremljen s pohištvom izdelanim po meri, ter vso belo tehniko (pečica, steklokeramična plošča, pomivalni stroj, hladilnik z zmrzovalnikom, pralnosušilni stroj) in avdio opremo. Apartma se prodaja opremljen.

Nudi prenočišče do 6 osebam. Sestavljajo ga hodnik, kopalnica, spalnica, otroška soba ter dnevno bivalni prostor s kuhinjo in z raztegljivo sedežno garnituro ter dostopom na sončno pokrito ložo z lepim razgledom. V souporabi vseh stanovalcev  je tudi finska savna v spodnjih prostorih objekta.

Objekt je bil zgrajen leta 1988, streha obnovljena leta 2006, leta 2015 pa so bila zamenjana vsa okna na hodnikih v skupnih prostorih. Dostop do objekta je po asfaltirani cesti do Jezerc in naprej po makedamski cesti do parkirišča tik pod objektom, na katerem je vpisana solastninska pravica lastnika apartmaja. Poleti lahko parkirate neposredno ob objektu. Od Ljubljane je oddaljen le 45 minut vožnje. Lahko pa parkirate ob vznožju kabinske žičnice in se pripeljete z gondolo do smučošča.

Apartma ima neposreden dostop do smučišča Krvavec (sedežnica Kriška planina je neposredno pred vrati objekta), kjer so na voljo raznovrstne aktivnosti kot so smučanje, snežni park in otroški park, dnevno in nočno sankanje. Poleti pa je idealna točka za pohodništvo po Kamniško Savinjskih Alpah, za kolesarjenje in jadralno padalstvo, saj se nahaja na nadmorski višini 1.500 metrov. Poleg tega lahko obiščete Bike par Krvavec, adrenalinski park, nabirate gobe, gozdne sadeže, zdravilna zelišča, se sprostite  na svežem zraku in pobegnete od poletne vročine v dolini.

Nakup nepremičnine je lahko tudi idealna priložnost za investicijo v nepremičnino za kratkoročno oddajanje.

Nepremičnina je brez bremen in vpisana v zemljiško knjigo.

Kupec ne plača provizije.

Za dodatne informacije in ogled pokličite na št. 040 472 711.

Cena: 115.000 €

Kontaktni podatki

Maja Pušnik
GSM:
+386 40 472 711

Kontaktni obrazec

Podobne nepremičnine

Stanovanje dvoinpolsobno

Gorenjska, Cerklje na Gorenjskem

  • prodaja
  • 115.000 €
  • 48 m²
  • leto prenove: 2005

Počitniški objekt apartma

Gorenjska, Cerklje na Gorenjskem

  • prodaja
  • 115.000 €
  • 48 m²
  • leto prenove: 2005